شهرداری نشتارود

توسعه روابط تجاري استانهاي مازندران و كان تو ويتنام

ربيع فلاح جلودار در خصوص صادارت ماهي و ميگو، اظهارداشت: جمهوري اسلامي ايران و استان مازندران خود صادر كننده ماهي و ميگو به ساير كشورها هستند اما در اين خصوص مي توانيم به روش هاي مختلف با هم همكاري كنيم.
وي در خصوص صادرات مرغ به استان كان تو كشور ويتنام، تصريح كرد: مازندران با توجه به پذيرش اين استان در خصوص صادرات مرغ، مي تواند در يك برنامه 5 ساله بخش قابل توجهي از نياز استان كان تو را تامين كند.

فلاح جلودار بيان كرد: مازندران بعنوان پايلوت مي تواند تامين كننده گوشت قرمز و سفيد استان كان تو كشور ويتنام باشد.
وي در خصوص بخش گردشگري، اذعان داشت: براي توسعه گردشگري مي توانيم با آژانس هاي خدمات مسافرتي ارتباط براي سفر به كشور ويتنام و استان كان تو ايجاد كنيم.
استاندار مازندران در خصوص استفاده از ظرفيت هاي مختلف براي توسعه ، تصريح كرد: براي توسعه دو كشور مي توانيم از ظرفيت هاي مختلف كشورهاي همسايه در همه زمينه ها استفاده و با هم همكاري و مشاركت داشته باشيم.
فلاح جلودار خواستار انعقاد تفاهمنامه معاون دو استان مازندران و كان تو براي همكاري و توسعه روابط شد. و افزود: تفاهمنامه بايد بصورتي منعقد شود كه زمينه، روند و استمرار آن در آينده اجرايي شود.

وضعیت آب و هوا

شما اینجا هستید: خانه توسعه روابط تجاري استانهاي مازندران و كان تو ويتنام