شهرداری نشتارود

توسعه صنعت و اشتغال

جواد واحدی فرماندار مرکز استان گفت :با تدبیر دولت و امید آفرینی در صنعت و اشتغال و  اصلاح ساختار در تولید و ارائه راهکارها ی علمی وتحقیقی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تشکیل گردید.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری ساری ،جواد واحدی نماینده عالی دولت در شهرستان ساری در جلسه کارگروه و اشتغال با اشاره به فرمایشات رهبری درمبحث اشتغال،مبنی بر اینکه اتاق فکر اشتغال ،اتاق جنگ است .اظهار داشت : توسعه صنعت و اشتغال و رفع بیکاری در دستورات ویژه دولت بوده و باید در اشتغال محکمتر گام برداشته و قویتر و توانمندتر حضور داشته باشیم .

فرماندار در راستای تشکیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید،ابراز نمود : در این ستاد با پایش و شناسایی معضلات و مشکلات تولید و رفع موانع ،فضای کسب و کار بهبود خواهد یافت.

فرماندار ساری بررسی علل رکود، موانع اشتغال، اختلافات اجتماعی نیروی کار، کمک به تکمیل و راه‌اندازی واحدهای تولیدی، مشکلات واحدهای تولیدی با دستگاه‌های اجرایی و کمک به صادرات استان را از موضوعاتی دانست که در این ستاد ه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی افزود: حاصل تفکرات ستاد باید  رقابت‌پذیری فضای تولید و صنعت، رفع مشکلات واحدها، رونق تولید و بهبود فضای کسب‌وکارباشد.
مسئول ارشد شهرستان ساری تصریح نمود : در بسیاری از موارد عدم هماهنگی ها و همراهی ها با کوچکترین مشکل ،صنعت و تولید تعطیل ومنجر به بیکاری عده ایی میگردد .

رییس کارگروه اشتغال شهرستان ساری با تاکید بر اینکه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در شهرستان هر دوشنبه در فرمانداری برگزار میگردد ،افزود : لازمه  رشد اقتصادی و افزایش اشتغال پایدار و کاهش نرخ بیکاری  منوط به نظرات کارشناسی و راهکارهای علمی اقتصادی می باشد .

وضعیت آب و هوا

شما اینجا هستید: خانه توسعه صنعت و اشتغال